vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
50. jubilarni Novogodišnji sajam
16 – 30.decembar 2010
10.12.2010
Izvor: Beogradski sajam
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Jubilarni 50. Novogodišnji sajam održava se od 16. do 30. decembra u halama 1, 2 i 3,  kao i na otvorenom prostoru. Reč je o manifestaciji koja uz izmenjeno ime – umesto nekadašnjeg Vašar, sada je Novogodišnji sajam, ima i izmenjen koncept.

Novogodišnji sajam je smotra sa bogatim sadržajem, smotra čija nekadašnja vašarska funkcija – rasprodaja robe široke potrošnje, polako odumire. Zahvaljujući različitim sadržajima ova manifestacija se pretvorila u kulturno-zabavnu feštu.

Od ove godine, Novogodišnji sajam je podeljen u tri osnovna segmenta a više od 200 izlagača, u zavisnosti od delatnosti, smešteno je u halama 1, 2 i 3.

U hali 1, već tradicionalno, agencija "Nomad" priprema zabavni park sa 33 objekta namenjena posetiocima svih uzrasta. Svi objekti su atestirani i bezbedni, a vožnje koštaju 50, 100 i 150 dinara. Sportsko-rekreativni deo predviđen je i u hali 2, nivo C, gde će Sportska organizacija "Avantura" montirati "Avantura park" – na dve hiljade kvadrata posetioci će moći da isprobaju 11 atraktivnih sportskih sadržaja.

Deo hale 1, zatim hale 1A i 2, nivo A, "rezervisane" su za takozvani vašarski deo – prodaju robe široke potrošnje. Na ovom prostoru izlagači će po veoma pristupačnim cenama, uz velike popuste, prodavati najraznovrsniju robu, od ukrasa, grickalica, preko odevnih predmeta i poklona, do knjiga, što je novina na ovogodišnjoj smotri.

Na Novogodišnjem sajmu devet muzeja će u hali 3, pod sloganom "Muzeji su uvek u modi", predstaviti najatraktivnije eksponate iz svojih postavki. Ovogodišnji učesnici su: Vojni muzej, Prirodnjački muzej, Etnografski muzej, Muzej RTS-a, Muzej nauke i tehnike, Muzej automobila, Muzej železnica Srbije, Muzej pozorišne umetnosti i Kulturni centar Gornjeg Milanovca, koji će predstaviti likovne minijature.

Novogodišnji sajam traje do 30. decembra.
Radno vreme je od 13 do 20 časova radnim danima, a vikendom od 10 do 20 časova.
Ulaznice koštaju 200 dinara. Parking se plaća 50 dinara na sat.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena