vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
50. jubilarni Novogodišnji sajam
16 – 30.decembar 2010
10.12.2010
Izvor: Beogradski sajam
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Jubilarni 50. Novogodišnji sajam održava se od 16. do 30. decembra u halama 1, 2 i 3,  kao i na otvorenom prostoru. Reč je o manifestaciji koja uz izmenjeno ime – umesto nekadašnjeg Vašar, sada je Novogodišnji sajam, ima i izmenjen koncept.

Novogodišnji sajam je smotra sa bogatim sadržajem, smotra čija nekadašnja vašarska funkcija – rasprodaja robe široke potrošnje, polako odumire. Zahvaljujući različitim sadržajima ova manifestacija se pretvorila u kulturno-zabavnu feštu.

Od ove godine, Novogodišnji sajam je podeljen u tri osnovna segmenta a više od 200 izlagača, u zavisnosti od delatnosti, smešteno je u halama 1, 2 i 3.

U hali 1, već tradicionalno, agencija "Nomad" priprema zabavni park sa 33 objekta namenjena posetiocima svih uzrasta. Svi objekti su atestirani i bezbedni, a vožnje koštaju 50, 100 i 150 dinara. Sportsko-rekreativni deo predviđen je i u hali 2, nivo C, gde će Sportska organizacija "Avantura" montirati "Avantura park" – na dve hiljade kvadrata posetioci će moći da isprobaju 11 atraktivnih sportskih sadržaja.

Deo hale 1, zatim hale 1A i 2, nivo A, "rezervisane" su za takozvani vašarski deo – prodaju robe široke potrošnje. Na ovom prostoru izlagači će po veoma pristupačnim cenama, uz velike popuste, prodavati najraznovrsniju robu, od ukrasa, grickalica, preko odevnih predmeta i poklona, do knjiga, što je novina na ovogodišnjoj smotri.

Na Novogodišnjem sajmu devet muzeja će u hali 3, pod sloganom "Muzeji su uvek u modi", predstaviti najatraktivnije eksponate iz svojih postavki. Ovogodišnji učesnici su: Vojni muzej, Prirodnjački muzej, Etnografski muzej, Muzej RTS-a, Muzej nauke i tehnike, Muzej automobila, Muzej železnica Srbije, Muzej pozorišne umetnosti i Kulturni centar Gornjeg Milanovca, koji će predstaviti likovne minijature.

Novogodišnji sajam traje do 30. decembra.
Radno vreme je od 13 do 20 časova radnim danima, a vikendom od 10 do 20 časova.
Ulaznice koštaju 200 dinara. Parking se plaća 50 dinara na sat.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena