vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Ulica otvorenog srca 2011
Grad se gradi srcem, Beograd – Kraljevu!
20.12.2010
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

U organizaciji Turističke organizacije Beograda, Privredne komore Beograda, Opštine Stari Grad, pozorišta "Atelje 212" i pod pokroviteljstvom Raiffeisen banke, ovogodišnja manifestacija Ulica otvorenog srca, koja je postala prepoznatljiv brend i prevazišla okvire Beograda, odvija se pod sloganom Grad se gradi srcem, Beograd – Kraljevu!

Veliko interesovanje i potreba ljudi da 01. januara u 12 časova budu u Svetogorskoj ulici, da učestvuju u humanitarnim akcijama onoliko koliko mogu, kao i prisustvo mnogobrojnih gostiju iz inostranstva u programima "Ulice otvorenog srca", znak su dobre volje i značaja ove manifestacije.

Manifestacije će i ove godine imati humanitarni karakter – prikupljena sredstva biće upućena Kraljevu pod sloganom Grad se gradi srcem, Beograd – Kraljevu!
Tokom manifestacije prodavaće se suveniri, a svi koji u okviru svojih mogućnosti doprinesu da humanitarna akcija uspe, nosiće na glavama žute šlemove kao znak da su od srca pomogli da razrušeno Kraljevo dobije nove kuće i da se poprave škole i bolnice. Glumci i muzičari će zabavljati i animirati prolaznike da zajedno sa njima učestvuju u igri, karnevalu i radosti, žongleri i mađioničari će prikazivati svoje veštine i akrobacije, a umetnici će izlagati svoja dela i rukotvorine.

Ove godine je "Ulica otvorenog srca" u znaku obnove i izgradnje, a osnovno obeležje biće žuti šlemovi, čijom će se kupovinom prikupljati sredstva za pomoć gradu Kraljevu.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena