vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Ulica otvorenog srca 2011
Grad se gradi srcem, Beograd – Kraljevu!
20.12.2010
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

U organizaciji Turističke organizacije Beograda, Privredne komore Beograda, Opštine Stari Grad, pozorišta "Atelje 212" i pod pokroviteljstvom Raiffeisen banke, ovogodišnja manifestacija Ulica otvorenog srca, koja je postala prepoznatljiv brend i prevazišla okvire Beograda, odvija se pod sloganom Grad se gradi srcem, Beograd – Kraljevu!

Veliko interesovanje i potreba ljudi da 01. januara u 12 časova budu u Svetogorskoj ulici, da učestvuju u humanitarnim akcijama onoliko koliko mogu, kao i prisustvo mnogobrojnih gostiju iz inostranstva u programima "Ulice otvorenog srca", znak su dobre volje i značaja ove manifestacije.

Manifestacije će i ove godine imati humanitarni karakter – prikupljena sredstva biće upućena Kraljevu pod sloganom Grad se gradi srcem, Beograd – Kraljevu!
Tokom manifestacije prodavaće se suveniri, a svi koji u okviru svojih mogućnosti doprinesu da humanitarna akcija uspe, nosiće na glavama žute šlemove kao znak da su od srca pomogli da razrušeno Kraljevo dobije nove kuće i da se poprave škole i bolnice. Glumci i muzičari će zabavljati i animirati prolaznike da zajedno sa njima učestvuju u igri, karnevalu i radosti, žongleri i mađioničari će prikazivati svoje veštine i akrobacije, a umetnici će izlagati svoja dela i rukotvorine.

Ove godine je "Ulica otvorenog srca" u znaku obnove i izgradnje, a osnovno obeležje biće žuti šlemovi, čijom će se kupovinom prikupljati sredstva za pomoć gradu Kraljevu.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena