vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Škola šminke Max Factor: Usne
Izvor: Max Factor
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Ruževi za usne

Kada nanosite ruž za usne, prvo stavite malu količinu podloge ili korektora na usne jer oni maskiraju prirodnu konturu usana, tako da možete lako da korigujete oblik, dok ujedno predstavljaju dobru osnovu za ruž, garantujući da će boja biti dugotrajna i postojanija.

Bez obzira da li je u pitanju prvo nanošenje ruža u toku dana, koristite četkicu za usne jer sa njom možete da nanesete boju i u malene nabore usana. Ovakav vid nanošenja pomaže da ruž duže traje.

Da biste istakli usne, važno je da se pridržavate pravila «sjajno i lako». Sjajna boja naglašava velika usta, ali će takođe privući pažnju na usne koje nisu savršene.

Neutralni ruževi za usne umanjuju izgled veoma punih usana, dok izuzetno tamna nijansa čini da tanke usne izgledaju još manje.

Mat ruževi upijaju svetlost i neznatno umanjuju upadljivost usana, čineći da one izgledaju sofisticiranije i prirodnije, ali ukoliko želite senzualne usne, koristite sedefasti ruž ili sjaj za usne, jer oni reflektuju svetlost i čine da usne izgledaju punije.

Sjaj sa reflektujućim česticama nanesite na srednji deo gornje i donje usne, da bi izgledale punije i sentzualnije.


Pune / Tanke usne


Možete da promenite izgled vaših usana u zavisnosti od načina na koji nanosite olovku za usne i boje ruža koji koristite.

Ukoliko imate tanke usne, ne ustručavajte se da iscrtate olovkom malo preko prirodne konture usana, kako biste postigli iluziju punijih usana. Sjajna boja će dadotno naglasiti vaše usne.

Da biste vizuelno smanjili punije usne, iscrtajte liniju ispod konture usana i koristite tamniju nijansu ruža.

Da biste izbegli neujednačen izgled usana, koristite olovku za usne za korigovanje prirodne konture, prateći konture i praveći oblik koji želite. Razmazivanje linije pomaže da se ona smekša i ne deluje oštro.


Olovke za usne

Olovka za usne koju koristite svakodnevno mora biti uvek iste nijanse kao ruž ili za samo nijansu tamnija.

Ne ustručavajte se da iscrtate liniju malo iznad prirodne konture usana da biste postigli iluziju punijih usana, ili neznatno ispod prirodne linije, da biste vizuelno smanjili usne.

Ukoliko imate neujednačene usne, koristite olovku za korigovanje prirodne konture, prateći konture i praveći oblik koji želite. Razmazivanje linije pomaže da se ona smekša i ne deluje oštro.

Premažite usne glatkom olovkom ispod vašeg ruža. Ovo čini boju intenzivnijom i postojanijom.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena